Artikelen

Wat kunt u doen?

Wat kunt u zelf doen tegen de plannenmakerij?

Benader uw Tweede Kamerlid naar keuze: zie deze webpagina voor alle leden van de Tweede-Kamer-commissie Infrastructuur en Milieu. Laat hem of haar in een e-mail weten wat u van de plannen vindt. Dit kan altijd, dus ook buiten de inspraaktermijnen over het MER.

Het is van groot belang dat Bathmen alert blijft op ongewenste ontwikkelingen op en rond het spoor. Volg daarom deze website regelmatig. Ook in de Bathmense Krant vindt u als er aanleiding is nieuws van de BVB.

Hebt u zelf nieuws over de spoorplannen, de behandeling daarvan in de plaatselijke, provinciale of landelijke politiek of het verzet tegen de ongewenste ontwikkelingen? Meld het ons: BVB [at] concepts.nl.

Ook als u bepaalde deskundigheid hebt, die van pas kan komen bij het volgen en interpreteren van de ontwikkelingen, of bij het verzet daartegen, horen wij dat heel graag van u op hetzelfde e-mailadres.

En laat u niet na de mensen die namens ons besluiten nemen over onder andere de spoorbogen bij Bathmen te bevragen over hun standpunt. Heldere uitspraken graag. En zet ze aan tot actie, in het belang van een leefbaar Bathmen. Gelukkig kunnen "al te enthousiaste" plannenmakers van het ministerie en ProRail een halt worden toegeroepen door onze parlementariĆ«rs. Zodat die heilloze plannen weer belanden waar ze horen: in de bestuurlijke prullenbak.

Bathmen laat niet over zich heenlopen!

Protestbord